Erhverv

Fra lys i lampen til netværksløsninger i det nye domicil. Elektrikerens arbejdsområde har udviklet sig i takt med den digitale revolution. Det er selvfølgelig stadig elektrikeren, du skal ringe til, når strømmen går til lyset, eller når det ikke er nok at skifte en sikring.

Ud over de traditionelle elektrikeropgaver er Virum Installation bl.a. specialister i at etablere netværksinstallationer til edb og data. Vi løser også mange komplicerede opgaver for alle typer store og små virksomheder, ejendomsselskaber, skoler samt offentlige og kommunale institutioner.

2 timers tidbestillingsinterval
Vi ved, hvor irriterende det er, når håndværkeren vil komme ”mellem 8 og 16”. Derfor har vi indført et 2 timers tidsbestillingsinterval. Kort sagt betyder det, at vi lover at komme inden for de to timer, vi har aftalt. Det kan f.eks. være ”mellem 7 og 9” eller ”mellem 14 og 16”.

Regning eller tilbud – det vælger du
Uanset om opgaven er stor eller lille, vælger du selv, om vi skal arbejde på regning eller efter fast tilbud. Tilbudet er naturligvis gratis og uforpligtende. Ring til os på 45 85 60 99 eller brug kontakt os, hvis du vil høre mere.