Privat

Fra udskiftning af en stikprop til el i det nye hus
Du kan bede os om alt fra at skifte en stikprop og sætte en lampe op til at installere komplet nyt el i tilbygningen eller i det nye hus. Desuden installerer vi antenneanlæg og udfører intelligente installationer.

Hvidevareservice
Vor erfarne hvidevaremontør kan få så godt som alle ældre vaskemaskiner og andre hårde hvidevarer til at køre igen – uanset mærke og alder.

2 timers tidbestillingsinterval
Vi ved, hvor irriterende det er, når håndværkeren vil komme ”mellem 8 og 16”. Derfor har vi indført et 2 timers tidsbestillingsinterval. Kort sagt betyder det, at vi lover at komme inden for de to timer, vi aftaler. Det kan f.eks. være ”mellem 7 og 9” eller ”mellem 14 og 16”.

Regning eller tilbud – det vælger du
Uanset om opgaven er stor eller lille, vælger du selv, om vi skal arbejde på regning eller efter fast tilbud. Tilbudet er naturligvis gratis og uforpligtende. Ring til os på 45 85 60 99 eller brugkontakt os, hvis du vil høre mere.

Hvilke arbejde må man selv udføre i hjemmet
Hvad må du – og hvad må du ikke? Det kan være fristende at få fingrene i elarbejdet, men det kan også farligt. Klik her og se, hvilket arbejde du selv må udføre i hjemmet, og hvornår loven siger, at du skal tilkalde elektrikeren.