Ring: 45 85 60 99

Man-Tors: 7:30 - 15:30
Fre: 7.30 - 15.00

Om os

ET FIRMA MED SOLIDE TRADITIONER​

Virum Installationsforretning blev grundlagt i 1936 af den legendariske Henry Eriksen, som drev virksomheden frem til 1977, hvor han overdrog ansvaret til Palle Aarø-Hansen. Aarø-Hansen videreførte virksomheden frem til år 2002, hvor Henrik Blom, indehaver af Blom El-installation, overtog tøjlerne. I 2005 solgte Per Madsen Nærum El til Henrik Blom i forbindelse med et generationsskifte.

Virum Installation er således en sammenlægning af 3 virksomheder:
Virum Installationsforretning, Blom El-installation og Nærum El.

I dag drives firmaet af Casper Norring-Agerskov, der er partner i virksomheden.

Kunden i fokus

Alle typer opgaver til private og virksomheder.

For os er det altafgørende at kunden er fuldt tilfreds med den udførte opgave. Vi er garant for at indgåede tids-, kvalitets- og prisaftaler overholdes. Vi mener selv, vi opretholder en meget høj kvalitet og et fair prisniveau.

Vi beskæftiger 15 medarbejdere i Virum Installation. Vores montører og lærlinge rykker ud til alle typer opgaver og vi udfører reparationer på vores værksted. Se mere om vores service til private og til erhverv.

Erfarne medarbejdere

Medarbejdere med den nyeste viden.

Vi er en god blanding af yngre montører med den nyeste viden og folk med stor erfaring. Vi sætter stor pris på den stab af medarbejdere, der har været i firmaet i en årrække. F.eks. har flere af vore medarbejdere haft 25 års jubilæum. 

I dag går alle lærlinge igennem en fire års uddannelse bestående af skoleophold og praktikplads, og vore lærlinge klarer uddannelsen med bravour. Flere har opnået medalje samt håndtryk fra Dronningen.

medlem af TEKNIQ

Vi er medlem af TEKNIQ, som er brancheforening for knap 2.000 af Danmarks autoriserede elinstallatører.

Stolt sponsor for

Regning eller tilbud?

Uanset om opgaven er stor eller lille, vælger du selv, om vi skal arbejde på regning eller efter fast tilbud. Tilbudet er naturligvis gratis og uforpligtende.

Kontakt os

Hos os er en aftale en aftale