Ring: 45 85 60 99

Man-Tors: 7:30 - 15:30
Fre: 7.30 - 15.00

Virum Installation søger elektrikere

Har du en el-teknisk baggrund? 

Leder du efter:

– et spændende, fast og stabilt job?

– en hverdag med dygtige og skarpe kolleger?

– alsidige opgaver fordelt i Storkøbenhavn og Nordsjælland?

Vi tilbyder alsidige opgaver
Virum Installation er en sammenlægning af 3 virksomheder: Virum Installationsforretning, Blom El-installation samt Nærum El og har eksisteret i over 85 år. Hos os får du 15 kolleger, både montører og lærlinge, som rykker ud til alle typer opgaver, både for private og erhvervskunder.

Du modtager opgaverne via vores digitale ordresystem, og du ved altid, hvilke opgaver du får i løbet af ugen. Du kan både starte dagen hjemmefra eller fra vores kontor. Sommetider klares opgaverne med en kollega eller en af vores lærlinge.

”Opgaverne er alt fra mindre servicearbejde til ombygninger og renoveringer. Lige i øjeblikket arbejder vi blandt andet med større IT-projekt for en kommune samt belysnings projekter på forskellige idrætsanlæg” – Casper, El-Installatør

Fleksibelt job
Du arbejder inden for de almindelige arbejdstider, men vi er fleksible, hvis du skal et smut til tandlægen, hente børnene eller lignende. Vi har nemlig stort fokus på, at folk er glade og tilfredse – især når de er på arbejde.

Derudover tilbyder vi goder som blandt andet firmabil, pensionsordning, sundhedsforsikring og sociale arrangementer i løbet af året.

Et kammeratskab i top og med den nyeste viden
Vi er en god blanding af yngre montører med den nyeste viden og folk med stor erfaring. Flere af vores medarbejdere har haft 30-års jubilæum.

”Vi mødes hver mandag morgen og spiser morgenbrød og taler om løst og fast. Og du kan altid komme til dine kolleger, både hvis du trænger til en lammer eller en krammer.” – Casper

Har du også værktøjskassen i orden?

Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du er nyuddannet eller erfaren elektriker. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har en anden el-teknisk baggrund. Vi tilpasser nemlig opgaverne afhængig af din baggrund.

Vi forventer at du møder alle vores kunder med respekt, godt humør og professionalisme.

Interesseret?
Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Tanja Dybdal på 72 45 96 46.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send dit CV allerede i dag enten på ca@virum-installation.dk eller via linket nedenfor.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her

Kontakt os

Hos os er en aftale en aftale